NIEUW! Glasvezel voor Zwartewaterland en Meppel


Selles, uw link voor veilig glasvezel

Hoge snelheden

Delta Fiber levert hoge snelheden tot wel 1000/1000Mbps.

Scherpe prijs

Veel keuze gericht op het MKB met voordelige tarieven.

Beschikbaar

Beschikbaar voor elk bedrijf in Zwartewaterland en Meppel.

Wat doet Delta Fiber


Delta Fiber gaat glasvezel aanleggen in Genemuiden, Zwartsluis, Hasselt en Meppel. De kosten van deze aanleg zijn laag als veel bedrijven mee doen. Daarom bundelt Delta Fiber de vraag naar glasvezel. Als het minimum aantal aansluitingen is bereikt, zal Delta Fiber overgaan tot aanleg van de gehele glasvezel infrastructuur. Gezien het potentieel is het al bijna zeker dat Delta Fiber overgaat tot aanleg van de glasvezel.

Selles is Premium Reseller van deze nieuwe glasvezel en adviseert u welke internetverbinding voor u de juiste is. Verder op deze webpagina leggen wij u uit welke mogelijkheden er zijn. Bel of mail ons gerust, wij kunnen u de juiste internetverbinding adviseren. Ook kunt u met het formulier verderop deze pagina aangeven wat uw wensen zijn. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naast de internetverbinding krijgt u het vastrecht doorberekent vanuit Delta Fiber. Dit vastrecht kunt u in één keer afkopen met een éénmalig bedrag of elke maand in rekening laten brengen.

Wat doet Selles


Naast een snelle internetverbinding wilt u een operationele internetverbinding voor uw bedrijf. Selles verzorgt de aansluiting en de inrichting zodat u vanaf elke werkplek gebruik kunt maken van de snelle internetverbinding. Eventuele diensten vanaf uw server, zoals bijvoorbeeld VPN of Remote Desktop, worden zodanig geconfigureerd dat deze vanaf internet goed en snel te bereiken zijn.

Daarnaast wilt u vooral een veilige verbinding. Een verbinding die alleen uw gebruik toestaat en geen ongewenste toegang toelaat. Het is belangrijk dat van buitenaf geen toegang wordt verkregen naar uw apparatuur en eventuele server. Selles verzorgt het dichtzetten van alle overbodige toegangen, net zoals u uw bedrijfspand ook op slot doet, alle deuren en ramen sluit en de alarm installatie inschakelt.

Delta Fiber levert de snelle internetverbinding, Selles maakt er een operationele en veilige internetverbinding van. Een perfecte combinatie voor gewoon een goede internetverbinding.

FTTH - Fiber to the Home

De internetverbinding voor thuis, want u wilt thuis gewoon snel internet zonder allerlei service zaken daarom heen. Deze internetverbinding is niet beschikbaar voor de zakelijke markt.

FTTB - Fiber to the Business

De internetverbinding voor kantoor met alleen verkeer van het internet naar u toe. U wilt gewoon snel internet en heeft geen server of andere zaken die naar internet toe communiceren.

FTTO - Fiber to the Office

De internetverbinding voor bedrijven met een server die naar internet toe communiceert. U werkt bijvoorbeeld met een webshop die op uw server draait. Of uw medewerkers kunnen thuis op uw server werken met bijvoorbeeld VPN of Remote Desktop.

FTTP - Fiber to the Premium Office

De internetverbinding voor bedrijven die 100% garantie willen op bandbreedte en hiermee real-time gegevens op internet kunnen uitwisselen. Geen concessies en bij storingen binnen 8 uur (24x7) geholpen.

Meld u nu aan en bespaar tot wel
€ 950 op de aansluitkosten.


Laat u adviseren welke internetverbinding voor u de juiste is.

  • Bel ons gerust op 038 38 57 57 9 voor advies.
  • Stuur een e-mail naar sales@selles.nl.
  • Gebruik het formulier en wij bellen u zo snel mogelijk.
  • Meld u aan voor 7 december.
  • Zorg voor een veilige internetverbinding.
  • Wij helpen u graag.

Adviesformulier


Tarieven en specificaties


De kwaliteit van de glasvezel, de snelheden, de tarieven en eenmalige kosten.

FTTH

Kwaliteit
Vast IP Adres Geen
Versnijding Best Effort
SLA Best Effort
Service Window Kantoortijden
Maandelijkse kosten
150/150Mbps € 37,19
400/400Mbps € 43,39
1000/1000Mbps € 74,38
Tijdens vraagbundeling
Eenmalige kosten € 0,00
Graafkosten € 0,00
Na vraagbundeling
12 maanden contract € 25,00
24 maanden contract € 0,00
Graafkosten Nacalculatie
Vastrecht
Per maand € 12,98
Eenmalig € 1570,25

FTTB

Kwaliteit
Vast IP Adres 1
Versnijding 1:40
SLA Best Effort
Service Window Kantoortijden
Maandelijkse kosten
150/150Mbps € 45,45
400/400Mbps € 51,65
1000/1000Mbps € 85,64
Tijdens vraagbundeling
Eenmalige kosten € 0,00
Graafkosten € 0,00
Na vraagbundeling
12 maanden contract € 25,00
24 maanden contract € 0,00
Graafkosten Nacalculatie
Vastrecht
Per maand € 12,98
Eenmalig € 1570,25

FTTO

Kwaliteit
Vast IP Adres Onbeperkt
Versnijding 1:10
SLA Next Business Day
Service Window Kantoortijden
Maandelijkse kosten
150/150Mbps € 179,00
400/400Mbps € 249,00
1000/1000Mbps € 299,00
Tijdens vraagbundeling
Eenmalige kosten € 0,00
Graafkosten € 0,00
Na vraagbundeling
36 maanden contract € 950,00
Graafkosten Nacalculatie
Vastrecht
Per maand € 12,98
Eenmalig € 1570,25

FTTP

Kwaliteit
Vast IP Adres Onbeperkt
Versnijding 1:1
SLA 8 uur
Service Window 24x7
Maandelijkse kosten
150/150Mbps € 249,00
400/400Mbps € 299,00
1000/1000Mbps € 349,00
Tijdens vraagbundeling
Eenmalige kosten € 0,00
Graafkosten € 0,00
Na vraagbundeling
36 maanden contract € 950,00
Graafkosten Nacalculatie
Vastrecht
Per maand € 12,98
Eenmalig € 1570,25

Veel gestelde vragen


Natuurlijk heeft u vragen. Op de meest gestelde vragen geven wij hieronder het antwoord.

Glasvezel is, zoals de naam al zegt, een lange dunne vezel van een speciaal soort glas. Door lichtsignalen door deze vezels te sturen kan er met de snelheid van het licht data verzonden worden.  Door lasers op zeer hoge snelheid te laten knipperen worden er digitale gegevens doorgegeven.

Doordat licht veel minder beïnvloedt wordt door externe factoren en het ook  niet te maken heeft met weerstand, zoals met koper verbindingen wel het geval is, is het mogelijk om veel snellere en stabielere internetverbindingen aan te leggen. Bij koper bent u wel afhankelijk van uw afstand tot de wijkcentrale, bij glasvezel heeft u hier geen last van.

Hoewel er nog steeds veel snelheidswinst wordt gemaakt op de koperverbindingen zal de snelheid van glasvezel hoger zijn. Dit komt omdat de snelheid van het licht hoger is dan de stroomsignalen over een koperen verbinding.

Verder wordt glas niet beïnvloedt door externe factoren, waardoor de afstand van een verbinding tot de wijkcentrale ook geen invloed op de snelheid heeft.

Daarnaast is de uploadsnelheid vele malen hoger dan bij de meeste koperen internetverbindingen. Bij glasvezel is dit gelijk aan elkaar, terwijl bij koper dit vaak slechts 10% van de verbinding is. Mede doordat steeds meer bestanden worden gesynchroniseerd met de cloud (bijvoorbeeld Microsoft Teams of OneDrive) is een hogere uploadsnelheid een groot voordeel.

Veel internetstoringen worden veroorzaakt door netwerkapparatuur en niet door de verbindingen zelf. Bij glasvezel zijn er minder netwerkcomponenten nodig, waardoor de kans op een storing ook minder worden.

Daarnaast is glasvezel een stuk minder storingsgevoelig  voor weersinvloeden t.o.v. koper.

Selles levert haar IT-diensten aan het MKB, wij zullen dus geen particuliere verbindingen leveren. Wij adviseren u om voor meer informatie rechtstreeks contact op te nemen een internetprovider.

Dat is mogelijk, maar door nu aan te sluiten bij het nieuwe glasvezelnetwerk bespaart u aansluitkosten wat u een voordeel tot wel €950,- kan opleveren. Dit zijn kosten welke in de toekomst wel in rekening worden gebracht.

De reden hiervoor is dat de glasvezelleverancier al bezig is met de aanleg van het netwerk in uw omgeving en de straat op dat moment al open ligt. Moeten zij op een later moment terugkeren, dan zullen zij wederom de straat open moeten breken om de verbinding bij u aan te leggen.

Aanmelden voor de vraagbundeling kan tot 1 december. Vervolgens zal Delta Fiber de aanleg gaan realiseren. Oplevering wordt verwacht in het derde kwartaal van 2021.

U kunt overstappen. U kunt bij uw leverancier van uw huidige glasvezel de looptijd en einddatum van het glasvezelcontract opvragen. Heeft u glasvezel van KPN, dan kan Selles ongeacht de einddatum de overstap regelen vlak na de einddatum van uw huidige abonnement. Heeft u VOIP over uw huidige glasvezel lopen, dan kan Selles ook VOIP voor u verzorgen.

Bij de eenmalige afkoopsom van € 1570,25 is de aansluiting gekoppeld aan uw adres. U hoeft in de toekomst voor het betreffende adres geen vastrechtvergoeding meer te betalen. Nadat uw aansluiting is gerealiseerd ontvangt u van Delta Fiber een eenmalige factuur. U dient het bedrag binnen 14 dagen te voldoen.

Bij een maandelijkse betaling van € 12,98 is de aansluiting gekoppeld aan uw abonnement. Zolang de glasvezel actief is, betaald u de maandelijkse vergoeding. Zegt u uw glasvezel op, dan vervalt ook de maandelijkse vastrechtvergoeding. Als u zich opnieuw aanmeldt, dan dient u ook weer de maandelijkse vastrechtvergoeding te betalen. U mag te allen tijde kiezen om de vastrechtvergoeding alsnog middels een eenmalige betaling te voldoen. De reeds betaalde kosten worden niet in mindering gebracht op de eenmalige vergoeding. De verplichting op maandelijkse vastrechtvergoeding stopt pas nadat er voor de betreffende aansluiting een éénmalige vergoeding is betaald.