IT Infrastructuur


Uw organisatie stelt nieuwe eisen, dus uw infrastructuur dient mee te veranderen. Maak thuiswerken mogelijk, vervang oude soft- en hardware en zorg voor virtualisatie en consolidatie.

Vervangen & upgraden

Vernieuwen van verouderde hard- en software.

Virtualisatie & Storage

Virtualiseren en consolideren van servers en storage.

Netwerk & Wireless

Wij zorgen dat uw netwerk klaar is voor de grotere belasting van de toekomst.

Infrastructuur projecten


Veel organisaties veranderen voortdurend. Wellicht wilt u dat uw medewerkers thuis kunnen werken of hebt u behoefte aan meer opslagruimte. In die gevallen zorgen wij dat uw infrastructuur dat mogelijk maakt. Het kan bijvoorbeeld gaan om projectmatige vernieuwing of vervanging van servers, switches of gedeelde opslag. Wij helpen u om uw IT infrastructuur nóg moderner te maken.

Vervangen & Upgraden

Verouderde apparaten en software brengen problemen met zich mee, omdat ze onveilig zijn of niet meer voldoen aan de eisen van de organisatie. Wanneer uw organisatie verandert, dient de infrastructuur van uw IT mee te veranderen. Wilt u bijvoorbeeld een extra vestiging openen, meer mensen flexibel laten werken of geheel nieuwe informatiesystemen? Wij helpen u om uw IT infrastructuur aan te passen aan de eisen die uw organisatie stelt.

Virtualisatie & Storage

Met virtualisatie maakt u uw serveromgeving efficiënter. Op één fysieke server draaien dan meerdere virtuele servers. Wij helpen u bij de virtualisatie van uw huidige servers of met de inrichting van een nieuwe virtuele omgeving. Wij gebruiken hierbij voornamelijk de virtualisatietechnieken van VMware en Microsoft.

Netwerk & Wireless

Een betrouwbare IT omgeving begint bij een stevig netwerk, dat steeds meer bandbreedte en dataverkeer aan moet kunnen. Een goed netwerk is bijvoorbeeld essentieel wanneer meerdere vestigingen met elkaar verbonden zijn. Tegelijk dient het draadloze netwerk veilig ruimte te bieden aan een groeiend aantal mobiele apparaten. Onze netwerkspecialisten maken dit allemaal voor u mogelijk.

Hoe krijgt u gegarandeerd betere resultaten uit uw IT?


Leer van onze unieke kijk op IT investeringen en resultaten.

  • Bel ons gerust op 038 38 57 57 9 voor een vrijblijvend gesprek.
  • Stuur een e-mail naar [email protected]
  • Gebruik het formulier en wij bellen u zo snel mogelijk.
  • Wij helpen u graag.

Contact formulier


Succesvol groeien met IT


Wij helpen u productiever werken met leerzame artikelen uit onze blog.

it beheer msp

5 voordelen van een abonnement bij een Managed Services Provider

5 voordelen van een abonnement bij een Managed Services ProviderHet regelen van het dagelijkse reilen en zeilen van de…


IT-beheer uitbesteden

IT-beheer uitbestedenVeel mkb-bedrijven kampen met een tijd- en geldtekort. Een Managed Services Provider, die IT-beheer…


avg

AVG: 4 misvattingen

AVG: 4 misvattingenDe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) gaat in mei 2018 van kracht. Hoewel de tijd begint te…


Naar onze blog