IT Servicedesk


Onze specialisten zijn er voor u.

Productiviteit

Medewerkers zo productief mogelijk laten werken, zelfs bij problemen met IT.

Middelen

Met de juiste mensen en de juiste programma's krijgt u echte service.

Process

Goede mensen zijn belangrijk, maar ons proces garandeert resultaat.

Uw servicedesk uitbesteden?


De servicedesk helpt u om uw medewerkers zo productief mogelijk te laten werken. Bij problemen met IT dienen ze zo snel mogelijk weer aan het werk te kunnen. Hier worden problemen geregistreerd en opgelost en kunt u terecht voor advies. De servicedesk is de verbinding tussen uw organisatie en de in- of externe IT afdeling.

Waar onze Servicedesk voor staat


Professionele medewerkers

De medewerkers van onze servicedesk zijn professionals met minimaal vijf jaar ervaring. Ze zijn getraind en gecertificeerd in vrijwel alle diensten die wij leveren, dus ze kunnen u snel weer aan het werk helpen.

De juiste programma's

Wij beschikken over de juiste middelen om u op afstand doeltreffend te helpen. Wij kunnen bijvoorbeeld uw scherm overnemen om snel het mankement op te lossen, maar ook vanuit onze systemen een uitgebreide diagnose van het probleem maken.

Uitgebreide documentatie

Goede documentatie is essentieel voor doeltreffende support. Bij Selles gebruiken wij een professioneel documentatiesysteem en een beproefd proces om informatie van uw IT vast te leggen. Met uw eigen toegang weet u precies hoe uw IT is geconfigureerd.

Een effectief proces

De poppetjes zijn van groot belang, maar alléén goede mensen maken nog geen goede servicedesk. Daar is meer voor nodig, namelijk een efficiënt en gedocumenteerd proces. Daarmee kunnen wij op ieder moment de beste service bieden.

Hoe krijgt u gegarandeerd betere resultaten uit uw IT?


Leer van onze unieke kijk op IT investeringen en resultaten.

  • Bel ons gerust op 038 38 57 57 9 voor een vrijblijvend gesprek.
  • Stuur een e-mail naar [email protected]
  • Gebruik het formulier en wij bellen u zo snel mogelijk.
  • Wij helpen u graag.

Contact formulier


Succesvol groeien met IT


Wij helpen u productiever werken met leerzame artikelen uit onze blog.

it beheer msp

5 voordelen van een abonnement bij een Managed Services Provider

5 voordelen van een abonnement bij een Managed Services Provider Het regelen van het dagelijkse reilen en zeilen van de…


IT-beheer uitbesteden

IT-beheer uitbestedenVeel mkb-bedrijven kampen met een tijd- en geldtekort. Een Managed Services Provider, die IT-beheer…


avg

AVG: 4 misvattingen

AVG: 4 misvattingenDe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) gaat in mei 2018 van kracht. Hoewel de tijd begint te…


Naar onze blog