Training


Echte productiviteitswinst zit niet alleen in de juiste tools, maar vooral in wat gebruikers ermee doen.

Productiviteit

Wilt u steeds het wiel opnieuw uitvinden of volgens de best-practices gebruik maken van applicaties? Gebruikers zijn veel productiever als ze efficiënt met hun applicaties kunnen omgaan. Dat scheelt tijd en geld.

Rendement

Vaak kan een applicatie veel meer dan u denkt. Soms blijft 80 procent van de functionaliteit ongebruikt! Benut daarom de mogelijkheden van uw software optimaal en haal het maximale rendement uit uw investering in IT.

Veiligheid

60 procent van de incidenten rond beveiliging wordt veroorzaakt door gebruikers die niet goed weten wat ze doen. Veiligheid en bewustzijn daarvan vormen dan ook belangrijke onderdelen van onze trainingen.

Online training


Snel en eenvoudig de belangrijkste nieuwigheden aanleren waar en wanneer u dat wil!

Wat als u een half uur per dag over zou hebben? Die tijdwinst haalt u door veelgebruikte programma’s beter te benutten. Echte productiviteit zit niet alleen in de juiste tools, maar in wat gebruikers ermee doen.

Hiernaast staan de beschikbare online trainingen. Ze worden in het Nederlands gepresenteerd en duren tussen de 15 en 30 minuten. Ook beschikbaar op iPad, iPhone en tablets.

Office training

OfficeDrops™


Handige, slimme, maar zeker ook belangrijke onderwerpen, waarmee u aantoonbaar sneller en makkelijker kunt werken. Small drops, big difference.

Wat zijn OfficeDrops™

OfficeDrops™ is ontwikkeld door en voor MS Office gebruikers. Met onderwerpen die er toe doen en er voor kunnen zorgen dat u al snel 30 minuten per dag* kunt winnen. En dat allemaal aangereikt in kleine stukjes (drops) over een langere periode (12 maanden). Zodat u nooit langer bezig bent dan nodig is om weer iets nieuws te leren. Wilt u ergens dieper op ingaan, dan kunt u een online training doen. Waar en wanneer u wilt!

*Onderzoek Universiteit Twente | ECDL | CA-ICT

Onderwerpen

Een succesvolle training begint bij het aanbieden van de juiste onderwerpen en content. De onderwerpen van OfficeDrops™ zijn mede tot stand gekomen door de vele vragen die tijdens trainingen gesteld zijn. Het zijn onderwerpen die iedere IT gebruiker zouden moeten aanspreken. Hoe kunt u uw inbox beter onder controle krijgen? En wat zijn de handige sneltoetsen van veelgebruikte programma’s? Kortom: onderwerpen waarbij ‘Dat meent u niet?’ een veel gehoorde reactie is.

Trainingsfrequentie

Voor iedereen die druk is of geen zin heeft in ellenlange trainingen zal OfficeDrops™ een verademing zijn. Met OfficeDrops™ worden de onderwerpen druppelsgewijs aangeboden, zodat u steeds iets nieuws leert. Dat gebeurt 1 à 2 keer per maand, waarbij één OfficeDrop™ circa 2 tot 5 minuten in beslag neemt. Kort genoeg om direct te kunnen doen en lang genoeg om iets te leren. En dan kunnen de OfficeDrops™ ook nog vanaf elk apparaat gebruikt worden, zoals iPad, iPhone en tablets.

Officedrops
Officedrops

Hoe krijgt u gegarandeerd betere resultaten uit uw IT?


Leer van onze unieke kijk op IT investeringen en resultaten.

  • Bel ons gerust op 038 38 57 57 9 voor een vrijblijvend gesprek.
  • Stuur een e-mail naar [email protected]
  • Gebruik het formulier en wij bellen u zo snel mogelijk.
  • Wij helpen u graag.

Contact formulier


Succesvol groeien met IT


Wij helpen u productiever werken met leerzame artikelen uit onze blog.

it beheer msp

5 voordelen van een abonnement bij een Managed Services Provider

5 voordelen van een abonnement bij een Managed Services Provider Het regelen van het dagelijkse reilen en zeilen van de…


IT-beheer uitbesteden

IT-beheer uitbestedenVeel mkb-bedrijven kampen met een tijd- en geldtekort. Een Managed Services Provider, die IT-beheer…


avg

AVG: 4 misvattingen

AVG: 4 misvattingenDe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) gaat in mei 2018 van kracht. Hoewel de tijd begint te…


Naar onze blog