Wij helpen u


IT maakt werken makkelijker en productiever. Dat is geen nieuws, maar haalt u wel het maximale rendement uit uw IT omgeving? Verhoog uw productiviteit en verminder uw bedrijfsrisico's door slim te investeren in IT beheer door Selles. Gegarandeerd.

Groei & Continuïteit

U wilt dat IT meer bijdraagt aan uw bedrijfsdoelstellingen.

Verbeteren & Vernieuwen

U wilt meer uit uw huidige IT omgeving halen.

Beheer & Ondersteuning

U wilt uw IT beheer of ondersteuning uitbesteden.

Groei & Continuïteit


IT oplossingen die bijdragen aan uw bedrijfsdoelstellingen.

Productiever werken

Een andere manier van werken en samenwerken, ondersteund door de nieuwste technologie. Productiever werken levert geld op! Altijd en overal kunnen samenwerken met nieuwe mogelijkheden.

Meer informatie

Informatiebeveiliging

Hackers zijn voor veel bedrijven gevaarlijker dan inbrekers. Geef ze dus geen kans om ongemerkt uw netwerk binnen te komen en een digitale ravage aan te richten. Selles bewaakt de poort!

Meer informatie

Bedrijfscontinuïteit

Stel dat het noodlot toeslaat en u al uw data kwijt bent? Kunt u dat lijden? En binnen hoeveel tijd moet uw bedrijf in dat geval weer operationeel zijn? Wees slim, denk vooruit en bereid u voor!

Meer informatie

Verbeteren & Vernieuwen


Meer uit uw huidige IT omgeving halen.

IT Infrastructuur

Als een zenuwstelsel stuurt u digitale netwerk informatie door uw bedrijf. Het netwerk moet snel en betrouwbaar zijn en het liefst ook financieel voorspelbaar. Gaat het vaak mis en wilt u meer grip? Selles zorgt voor de klik met uw netwerk.

Meer informatie

Werken in de Cloud

De cloud: alles en iedereen lijkt er rond te zweven, maar toch klinkt het voor veel mensen ongrijpbaar. Wat zijn eigenlijk de voordelen van opslag en werken in de cloud? En wat kost het allemaal? Selles laat uw bedrijf klikken met de cloud!

Meer informatie

IP Telefonie

Gedoe met telefoons, slechte bereikbaarheid voor klanten en thuiswerkers waar u niet naar kunt doorschakelen: het is allemaal verleden tijd met de telefonie-oplossingen van Selles. Wij zorgen voor de juiste klik.

Meer informatie

Beheer & Ondersteuning


Het IT beheer of de ondersteuning uitbesteden.

IT Beheer

Met medewerkers die gemakkelijker, productiever en veiliger werken boekt u onderaan de streep uiteindelijk meer winst. Maak kennis met onze kijk op IT beheer om te ontdekken hoe Selles helpt.

Meer informatie

IT Servicedesk

Problemen zijn er om op te lossen. Dat lukt het best wanneer u direct kunt bellen met iemand die uw bedrijf en uw situatie kent. Selles helpt doeltreffend, zodat u snel weer aan het werk kunt.

Meer informatie

Training

Elke dag een half uur besparen: het kan door de mogelijkheden van uw programma's beter te benutten. Wij leren u snel en eenvoudig de belangrijkste nieuwigheden voor een nog betere klik met uw IT.

Meer informatie

Hoe krijgt u gegarandeerd betere resultaten uit uw IT?


Leer van onze unieke kijk op IT investeringen en resultaten.

  • Bel 038 38 57 57 9 of mail [email protected] voor een vrijblijvend gesprek.
  • Gebruik het formulier en wij bellen of mailen u zo snel mogelijk terug.

Succesvol groeien met IT


Wij helpen u productiever werken met leerzame artikelen uit onze blog.

it beheer msp

5 voordelen van een abonnement bij een Managed Services Provider

5 voordelen van een abonnement bij een Managed Services Provider Het regelen van het dagelijkse reilen en zeilen van de…


IT-beheer uitbesteden

IT-beheer uitbestedenVeel mkb-bedrijven kampen met een tijd- en geldtekort. Een Managed Services Provider, die IT-beheer…


avg

AVG: 4 misvattingen

AVG: 4 misvattingenDe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) gaat in mei 2018 van kracht. Hoewel de tijd begint te…


Naar onze blog