Accountview online

Accountview Online

De gebruikersvriendelijke en betrouwbare software van AccountView kunt u nu ook online gebruiken. Uw gegevens staan veilig achter slot en grendel in onze datacenters. Met een dagelijkse backup en een bijgewerkte versie haalt u het meeste gemak uit AccountView.

Cloud AccountView

Weer niet bij AccountView kunnen? Zou het niet makkelijk zijn om overal en altijd met AccountView te kunnen werken? Dat u zowel thuis als ook op de zaak met AccountView kunt werken? De gebruikersvriendelijke en betrouwbare software van AccountView kunt u nu ook online gebruiken. Voor u als gebruiker is het net alsof AccountView op uw PC of laptop staat. Dat kunt u op de zaak doen, maar ook thuis, onderweg en bij uw collega ondernemer. Overal waar u internet heeft kunt u AccountView gebruiken. En snel, omdat wij AccountView vanaf snelle SSD schijven aanbieden.

Backup

Wanneer heeft u voor de laatste keer een backup van uw gehele AccountView gemaakt? En weet u zeker dat u die backup terug kunt zetten? Uit ervaring weten wij dat dat niet altijd het geval is. Daarom maken wij van de gehele AccountView omgeving dagelijks een backup, die wij 30 dagen bewaren. Mocht er onverhoopt wat fout zijn in AccountView of een onjuiste verwerking hebben plaatsgevonden, dan kunnen wij altijd een backup terugzetten.

Updates & Upgrades

AccountView brengt geregeld updates en upgrades uit. Verwerkt u telkens deze updates? In de praktijk blijft dit vaak liggen en dat is jammer, want AccountView wordt steeds beter en gebruikersvriendelijker. Om de paar maanden komt er een update uit boordevol kleine aanpassingen die het werken met AccountView steeds makkelijker maken. Eventuele fouten worden ook met updates opgelost. Al met al is het handig om continu bij te zijn. En om u te ontzorgen verzorgen wij de updates en upgrades van AccountView. U werkt dus altijd met de laatste versie.

Veilig

Wat gebeurt er als u een virus op uw computer krijgt en alle bestanden worden versleuteld? U kunt dan niet meer met AccountView werken. AccountView Online staat veilig achter slot en grendel in onze datacenters. U bent de enige die toegang heeft tot AccountView. Tevens zorgen wij er voor dat u vanuit AccountView kunt mailen en dat u PDF bestanden, zoals kopiefacturen, kunt openen.
Meer informatie