Beveiliging


Hoe staat het met uw ICT-Beveiliging?

Fysiek

Op een veilige en betrouwbare PC of laptop kunt u met een gerust hart werken.

E-Mail

Minimaliseer spam, phishing en spoofing e-mail. U bepaalt welke mail u binnenkrijgt en verstuurd.

Toegang

Maak het een hacker zo moeilijk mogelijk om in uw netwerk of op uw account in te breken.

ICT-Beveiliging, ook essentieel voor uw bedrijf


Meer en meer organisaties zijn zich bewust van het belang van goede informatiebeveiliging en nemen maatregelen om problemen te voorkomen. Om cybercriminelen buiten de deur te houden zijn technische maatregelen zoals een goede firewall, het zorgen voor goede back-ups, antivirussoftware, spamfilters, etc. dan ook een eerste vereiste.

Fysiek

Op uw belangrijkste spullen bent u het meest zuinig. Dat hoort dus ook te gelden voor het meest waardevolle bezit van uw onderneming, namelijk informatie. Middelen om uw digitale informatie fysiek goed op te bergen zijn bijvoorbeeld een afsluitbare serverruimte, een afsluitbaar rack cabinet, camerabeveiliging en diefstalbeveiliging van uw apparatuur.

De grens tussen uw interne netwerk en het publieke internet is enorm belangrijk en bewaken we met hoogwaardige firewalls, zodat uw VPN verbindingen veilig zijn.

Wist u dat 24% van de bedrijven nooit haar software update? Ieder apparaat (end-point) dient adequate antivirussoftware, malwarebescherming én automatische systeemupdates te hebben. Mogelijkheden om uw data te versleutelen en op afstand van mobiele apparaten te kunnen wissen zijn eveneens van groot belang. Veel beveiligingslekken zijn namelijk simpelweg het gevolg van verlies of diefstal van apparatuur.

E-Mail

Per uur worden er miljarden e-mails verstuurd. Schattingen lopen uiteen van 10 tot zelfs 120 miljard. Om het even goed door te laten dringen: het gaat hier dus om e-mails per uur. Het is bijna niet te bevatten om hoeveel e-mails dat er per dag of zelfs per jaar zijn. En wist u dat het voor een ander gemakkelijk is om uit uw naam een e-mail te versturen? Zo kan hij bijvoorbeeld uit uw naam en e-mailadres  een e-mail versturen naar uw administratief medewerker om een bedrag naar een bepaald rekeningnummer over te maken. U moet er niet aan denken, maar helaas gebeurt het! Dit fenomeen heet spoofing. En zo hebben we ook spam en phishing. Nederland staat op nummer 3 met de meeste phishing aanvallen (de VS staat op nummer 1, de UK op nummer 2).

Een veilige en betrouwbare e-mail oplossing is echt noodzakelijk. Een e-mail oplossing met DNS en domeinbeveiliging, encryptie van e-mail- en dataverkeer, geavanceerde spamfiltering en meer.

Toegang

Door de toegang te beperken en te controleren zorgen wij ervoor dat niet zomaar iedereen bij uw systemen kan. Zo adviseren wij om ‘sterke’ wachtwoorden te gebruiken en deze regelmatig te wijzigen. Ook raden wij aan om – indien mogelijk – multifactor authenticatie te gebruiken. Op de meeste web-based toepassingen is multifactor authenticatie in te schakelen. Conditionele toegang is ook vaak mogelijk, zodat alleen toegang wordt verleend vanaf bepaalde netwerken en/of vanaf bepaalde computers en/of binnen bepaalde tijden. Remote desktop omgevingen en remote apps kunnen wij voorzien van multifactor authenticatie.

Wij hebben handige hulpmiddelen voor u om een veilig wachtwoordbeleid te voeren. Met ons unieke IT beheerproces controleren wij de instellingen en toegangsrechten vervolgens regelmatig.

Werkwijze van Selles


Selles kan u op verschillende manieren ondersteunen in uw IT-beheer, van summier tot heel complex. Om het wat overzichtelijke te maken werken we met 3 verschillende pakketten. Deze pakketten gebruiken we als bouwsteen voor de inrichting van onze IT-ondersteuning. Omdat elke onderneming uniek is zullen we dan ook samen op zoek gaan naar de juiste aanpak voor uw bedrijf.

Blijven werken


Een basispakket gericht op instandhouding van de belangrijkste onderdelen: uw pc of laptop en uw e-mail, die het gewoon moeten blijven doen.

Veilig werken


Veiligheid staat voorop in dit pakket. Veilig met e-mail en op uw pc of laptop kunnen werken met een strak beveiligingsbeleid, wat we continu in de gaten houden.

Succesvol werken


Dit complete pakket is gericht op in-control. Inclusief servicedesk en support op locatie, waarmee u uw volledige IT beheer uitbesteedt.

Neem contact op voor meer informatie

Hoe krijgt u gegarandeerd betere resultaten uit uw IT?


Leer van onze unieke kijk op IT investeringen en resultaten.

  • Bel ons gerust op 038 38 57 57 9 voor een vrijblijvend gesprek.
  • Stuur een e-mail naar [email protected].
  • Gebruik het formulier en wij bellen u zo snel mogelijk.
  • Wij helpen u graag.

Contact formulier


Succesvol groeien met IT


Wij helpen u productiever werken met leerzame artikelen uit onze blog.

Veilig werken

Veilig werkenDit jaar hebben wij het servicepakket Veilig Werken geïntroduceerd. Dit is een totaal pakket om het werken op uw PC of laptop…


ISO certificering

ISO certificeringMet slimme tools kun je op het gebied van veiligheid een heel eind komen, maar een tool is just a fool. De…


Nieuwe medewerker: Niels de Vries

Nieuwe medewerker: Niels de VriesBegin dit jaar hebben we onze servicedesk uitgebreid met een nieuwe medewerker. Sinds 1 februari werkt…


Naar onze blog