Cloud Server


Geen kosten voor aanschaf, onderhoud en afschrijving en flexibel mee te schalen met uw bedrijf.

Een applicatie hosten of volledig in de cloud werken?


De server van Selles is altijd beschikbaar. Deze kan meegroeien met uw bedrijf, zonder onderhoud en zorgen. Kies een Windows server en draai uw eigen applicaties. De kosten zijn voorspelbaar en u betaalt alleen voor wat u gebruikt. Onze systeembeheerders zorgen ervoor dat uw servers in optimale conditie blijven. Bij vragen of problemen kunt u natuurlijk terecht bij onze professionele servicedesk. Wij adviseren u graag hoe u de cloud optimaal gebruikt.

Bedrijfsapplicaties in de cloud


Vrijwel ieder bedrijf gebruikt naast productiviteitssoftware zoals Office, ook bedrijfsspecifieke applicaties. CRM, ERP, databases of maatwerkapplicaties kunt u in veel gevallen prima ‘naar de cloud’ brengen. Hiermee maakt u gebruik van alle voordelen van de cloud, zoals schaalbaarheid, veiligheid en hoge beschikbaarheid. Neem contact op om te kijken of uw applicaties geschikt zijn voor de cloud.

Desktops in de cloud


U kunt alleen uw bedrijfsapplicaties naar de cloud brengen, maar wellicht is het handiger om gelijk helemaal in de cloud te gaan werken. U logt dan vanaf een willekeurig apparaat (computer, laptop, Mac of tablet) in op uw eigen Windows Desktop in de cloud. Dit werkt stabiel, snel, is eenvoudig te beheren en al uw data blijft op één centrale plek. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Hoge beschikbaarheid

Selles biedt een 99,98% uptime garantie voor cloud servers. Zowel de hardware, storage, beveiliging en stroom als de internetverbinding en het volledige datacenter zijn redundant uitgevoerd. Als beschikbaarheid voor u belangrijk is, zijn cloud servers van Selles de oplossing.

Schaalbaar

Met een cloud server bent u niet meer gebonden aan de beperkingen van hardware. De aanschaf van een dure server is niet meer nodig. Hebt u na verloop van tijd behoefte aan meer rekenkracht, snelheid of opslagruimte? U kunt de server eenvoudig upgraden.

High Performance

De cloud servers van Selles hebben een uitmuntende performance. Wij maken alleen gebruik van A-klasse hardware en snelle opslagsystemen. In tegenstelling tot eigen hardware veroudert een cloud server nooit.

Veilig

Ons cloud platform is uitgespreid over meerdere ISO gecertificeerde datacenters. Deze zijn uitgerust met state-of-the-art firewalls, Intrusion Detection, SSL beveiliging en 24/7/365 monitoring door een team van specialisten.

Flexibel software huren

Selles is Microsoft SPLA partner en kan voor een vast bedrag per maand alle software leveren die u nodig hebt. Denk aan Windows Server met Office en Remote Desktop. U hoeft het niet meer te kopen, maar u betaalt per gebruik.

Accountview online

AccountView Online

De gebruikersvriendelijke en betrouwbare software van AccountView kunt u nu ook online gebruiken. Uw gegevens staan veilig achter slot en grendel in onze datacenters. Met een dagelijkse backup en een bijgewerkte versie haalt u het meeste gemak uit AccountView.

  • AccountView overal en altijd beschikbaar.
  • Dagelijkse backup en achter slot en grendel.
  • Bijgewerkt met de laatste updates en upgrades.

Hoe krijgt u gegarandeerd betere resultaten uit uw IT?


Leer van onze unieke kijk op IT investeringen en resultaten.

  • Bel ons gerust op 038 38 57 57 9 voor een vrijblijvend gesprek.
  • Stuur een e-mail naar [email protected].
  • Gebruik het formulier en wij bellen u zo snel mogelijk.
  • Wij helpen u graag.

Contact formulier


Succesvol groeien met IT


Wij helpen u productiever werken met leerzame artikelen uit onze blog.

Selles Automatisering sluit zich aan bij Futureproof Group en gaat voor verdere groei.

Selles Automatisering sluit zich aan bij Futureproof Group en gaat voor verdere groei.Futureproof Group heeft haar dekking in Nederland…


Selles behaald ISO27001 certificaat.

Selles behaald ISO27001 certificaat.De afgelopen jaren zien wij dat steeds meer organisaties te maken krijgen met cybercrime.…


Veilig werken

Veilig werkenDit jaar hebben wij het servicepakket Veilig Werken geïntroduceerd. Dit is een totaal pakket om het werken op uw PC of laptop…


Naar onze blog