Cloud


Maatwerkoplossingen die flexibel meegroeien - en -krimpen - met uw bedrijf. Dat voor een vast bedrag per maand, zonder grote investeringen. Altijd bereikbaar, veilig en up-to-date.

Diensten

Verplaats uw mail, backup en andere zaken naar de cloud.

Infrastructuur

Zet uw servers, desktops of applicaties in de cloud.

Uitwijken & Backup

De cloud als ideale uitwijklocatie.

Wat betekent werken in de cloud?


Werken in de cloud - of 'cloud computing' - is niets anders dan het opslaan en beschikbaar stellen van uw hardware, software en bestanden via internet. De gebruikte hard- en software is niet van uzelf, dus hoeft u deze ook niet te kopen of te onderhouden. Natuurlijk bepaalt u zelf wie er bij uw bestanden kan. Cloud omgevingen zijn makkelijk bereikbaar, goed beveiligd en kunnen meegroeien of -krimpen met uw organisatie. Deze manier van werken levert u gemak en continuïteit op en is bovendien relatief goedkoop.

Onze cloud oplossingen


Office 365

Zakelijke e-mail voor 5 of 5000 gebruikers. Flexibel per maand en ondersteund door professionals. Een oplossing waarmee uw e-mail, agenda, contactpersonen en taken altijd en overal beschikbaar zijn. Zowel op uw desktop als op uw mobiel en via internet.

Meer informatie

Workspace 365

Uw online werkplek, vanuit de browser, in uw eigen huisstijl. De 'schil' van Office 365 aangevuld met alle applicaties die u nodig hebt om te werken. Allemaal vanuit één overzichtelijke startpagina die op ieder apparaat te gebruiken is. En alles met één login. Workspace 365 is het begin van productiviteit.

Meer informatie

Cloud Servers

Een applicatie hosten of uw volledige bedrijf via Remote Desktop Server in de cloud laten werken. Met een cloud server kunt u direct aan de slag en hebt u geen kosten voor de aanschaf en afschrijving van hardware. Onze systeembeheerders houden uw servers in optimale conditie.

Meer informatie

Cloud Desktop

Dit is uw eigen Windows bureaublad, maar dan professioneel gehost in onze datacenters. Of u nu met een laptop, PC, Mac of thin cliënt werkt, u hebt altijd en overal toegang tot uw eigen desktop en applicaties. Werken in de cloud. Veilig en altijd beschikbaar.

Meer informatie

Cloud Telefonie

IP telefonie van superieure HD kwaliteit. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en de kosten lager dan bij traditionele telefonie. U werkt waar u wilt en bent overal bereikbaar. U betaalt alleen voor wat u gebruikt, en het is per maand opzegbaar. Simpel.

Meer informatie

Cloud Backup

Voorkom dataverlies door brand, diefstal, defecte hardware of per ongeluk verwijderde gegevens. Uw gegevens worden iedere nacht via een beveiligde weg gekopieerd naar een externe beveiligde locatie. Gemakkelijk en veilig.

Meer informatie

Hoe krijgt u gegarandeerd betere resultaten uit uw IT?


Leer van onze unieke kijk op IT investeringen en resultaten.

  • Bel ons gerust op 038 38 57 57 9 voor een vrijblijvend gesprek.
  • Stuur een e-mail naar [email protected].
  • Gebruik het formulier en wij bellen u zo snel mogelijk.
  • Wij helpen u graag.

Contact formulier


Succesvol groeien met IT


Wij helpen u productiever werken met leerzame artikelen uit onze blog.

Selles Automatisering sluit zich aan bij Futureproof Group en gaat voor verdere groei.

Selles Automatisering sluit zich aan bij Futureproof Group en gaat voor verdere groei.Futureproof Group heeft haar dekking in Nederland…


Selles behaald ISO27001 certificaat.

Selles behaald ISO27001 certificaat.De afgelopen jaren zien wij dat steeds meer organisaties te maken krijgen met cybercrime.…


Veilig werken

Veilig werkenDit jaar hebben wij het servicepakket Veilig Werken geïntroduceerd. Dit is een totaal pakket om het werken op uw PC of laptop…


Naar onze blog