Workspace 365


Uw online werkplek met de kracht van Office 365

De complete browser-based werkplek: Workspace 365


Maak e-mail en documentbeheer simpel

Verstuur e-mail en beheer uw documenten productiever met onze vereenvoudiging op Office 365 of Hosted Exchange/SharePoint.

Log tegelijk in op al uw apps via Single Sign-On

Creëer een desktopervaring door met één keer inloggen toegang te krijgen tot al uw applicaties. U bespaart een hoop tijd.

Verbind met lokale Windows Applicaties

Creëer een hybride werkplek waarin u lokale Windows applicaties kunt starten. Zo integreert u de cloud en lokale apps in één werkplek.

Beheer elk bedrijfsproces in uw browser

Koppel al uw bedrijfsprocessen zoals activiteiten of projecten aan documenten of e-mail met Business Apps. Eenvoudig en op maat.

Workspace 365

De kracht van Office 365: eenvoudig voor iedereen te gebruiken


Hoewel Office 365 kwalitatief een erg goed product is, vinden gebruikers het vaak complex. Daarom is er Workspace 365. Een zeer gebruiksvriendelijke schil om de technologieën van Office 365. Aangevuld met alle applicaties die u nodig hebt om te werken. Dit allemaal vanuit één overzichtelijke startpagina die op ieder apparaat te gebruiken is. Uw online werkplek, vanuit de browser, in uw eigen huisstijl.

Exchange
sharepoint
office 365
onedrive

Al uw bedrijfsapplicaties op één startpagina


workspace 365

Door de opkomst van web-apps heeft een gemiddelde kantoorwerker vaak meer dan 20 wachtwoorden. Daarnaast willen medewerkers mobiel zijn en op elk apparaat kunnen werken. Belangrijk is dan ook dat zij daar ook alle applicaties kunnen bereiken. Workspace 365 toont alle bestaande diensten – zowel Legacy applicaties als web-apps – op elk device in een overzichtelijke browser-based online werkplek. Door in te loggen via Single Sign-On zijn al deze applicaties te bereiken in een enkele klik, zonder steeds opnieuw in te loggen.

Op het moment van schrijven ondersteunt Workspace 365 Single Sign-On naar zo’n 3.100 applicaties. Dit aantal groeit dagelijks. Behalve extra gemak, levert deze koppeling tijdwinst op. Medewerkers hoeven maar één keer in te loggen om toegang te krijgen tot alle apps die zij nodig hebben. Ook verhoogt het de veiligheid. Als medewerkers veel apps nodig hebben, zullen zij namelijk eerder gebruik maken van simpele wachtwoorden, die makkelijk te hacken zijn.

Hoe krijgt u gegarandeerd betere resultaten uit uw IT?


Leer van onze unieke kijk op IT investeringen en resultaten.

  • Bel ons gerust op 038 38 57 57 9 voor een vrijblijvend gesprek.
  • Stuur een e-mail naar [email protected].
  • Gebruik het formulier en wij bellen u zo snel mogelijk.
  • Wij helpen u graag.

Contact formulier


Succesvol groeien met IT


Wij helpen u productiever werken met leerzame artikelen uit onze blog.

Veilig werken

Veilig werkenDit jaar hebben wij het servicepakket Veilig Werken geïntroduceerd. Dit is een totaal pakket om het werken op uw PC of laptop…


ISO certificering

ISO certificeringMet slimme tools kun je op het gebied van veiligheid een heel eind komen, maar een tool is just a fool. De…


Nieuwe medewerker: Niels de Vries

Nieuwe medewerker: Niels de VriesBegin dit jaar hebben we onze servicedesk uitgebreid met een nieuwe medewerker. Sinds 1 februari werkt…


Naar onze blog