Selles Automatisering sluit zich aan bij Futureproof Group en gaat voor verdere groei.


Futureproof Group heeft haar dekking in Nederland uitgebreid door de aansluiting met Selles Automatisering, een gerenommeerde IT-dienstverlener uit Genemuiden. Futureproof Group heeft de ambitie om haar aanwezigheid in de regio Zwolle de komende tijd verder uit te breiden en te versterken. Selles Automatisering krijgt door deze stap toegang tot de expertise, ervaring en het uitgebreide (partner)netwerk van Futureproof Group.

Selles Automatisering is opgericht in 1992 en heeft zich in bijna 32 jaar ontwikkeld tot een toonaangevende en kennisintensieve IT-dienstverlener in de regio Zwolle. De onderneming staat bekend om haar hoogwaardige en innovatieve Managed Service Provider (MSP)-propositie en sterke klantgerichtheid. Dit uit zich in lange termijn relaties met klanten en leveranciers, waarbij passie, persoonlijke dienstverlening en flexibiliteit van het personeel van Selles Automatisering een belangrijke rol spelen in het succes van de onderneming.

De overname van Selles Automatisering past perfect binnen de groeistrategie van Futureproof Group. Deze stap versterkt niet alleen de landelijke dekking, maar biedt ook een mooie basis om de aanwezigheid in de regio Zwolle verder uit te breiden. Hierdoor kan Selles Automatisering meer robuuste ondersteuning en een breder scala aan diensten en oplossingen bieden voor klanten. Daarnaast betekent dit verdere ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden voor de medewerkers van het bedrijf.

Selles Automatisering zal haar klanten blijven bedienen onder haar eigen naam en met hetzelfde enthousiaste team van professionele medewerkers. Het bedrijf profiteert per direct van het kennisnetwerk van Futureproof Group, de financiële stabiliteit van de groep, en de mogelijkheid tot het delen van best practices met andere onderdelen.

De dagelijkse gang van zaken binnen Selles Automatisering blijft onveranderd. Berthran Selles blijft verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de onderneming. Hij wordt daarbij ondersteund vanuit Futureproof Group.

“Selles Automatisering heeft zich ontwikkeld tot een vertrouwde naam in de regio Zwolle dankzij onze nadruk op klantgerichtheid en innovatie,” zegt Berthran Selles. “We hebben een partner gevonden die deze kernwaarden volop deelt. Hierdoor kunnen we ons blijven focussen op onze specialiteiten: het verhogen van productiviteit, het waarborgen van continuïteit, en het verminderen van risico’s voor onze klanten door middel van innovatieve IT-oplossingen. Dit alles wordt nu versterkt door de kennis, ervaring en middelen van de Futureproof Group. Ik kijk met veel enthousiasme uit naar de toekomst en de volgende groeifase van Selles Automatisering in samenwerking met Futureproof Group.”

Over Futureproof Group

Futureproof Group ontwerpt, levert en beheert ICT-infrastructuren en cloud-omgevingen voor haar (voornamelijk MKB-)klanten. Daarnaast worden diensten verleend op het gebied van IT-security, eindgebruikersondersteuning, outsourcing, business solutions en ICT-consultancy. Futureproof Group is vanuit meerdere vestigingen en onder verschillende labels actief in de Nederlandse markt.

De bedrijven die onderdeel zijn van de Futureproof Group zijn in belangrijke mate zelfstandig, met hun eigen specialisaties en identiteit. Binnen de groep werken ze nauw samen door uitwisseling van expertise en resources. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van de voordelen die de schaalgrootte met zich meebrengt, bijvoorbeeld op het gebied van opleidingen, werving & selectie, inkoop, certificeringen en op het gebied van investeringen in innovatie en verdere groei van de organisatie. Ga voor meer informatie naar www.futureproof.nl.