Selles behaald ISO27001 certificaat.


De afgelopen jaren zien wij dat steeds meer organisaties te maken krijgen met cybercrime. Informatiebeveiliging is enorm belangrijk voor organisaties. Vooral voor uw IT partner! Informatiebeveiliging is niet alleen dat de systemen en bijbehorende tools goed geïmplementeerd zijn, maar ook dat de werkprocessen met betrekking tot beveiliging zijn uitgeschreven en aantoonbaar worden nageleefd. Selles heeft beveiliging hoog in het vaandel en wij doen er alles aan om veilig om te gaan met informatie. Dat mag u vooral van uw IT partner verwachten. Daarom hebben we ons ook laten auditen op de ISO27001 norm en deze certificering hebben we op 31 mei 2024 gekregen.

“Dat wij in zes weken tijd ISO27001 gecertificeerd zijn, betekent dat wij voor het certificeringstraject de informatiebeveiliging al goed op orde hadden. En dat wij slagkracht hebben binnen ons organisatie.”

Onze Security Officer Arjen Brunink heeft enorm veel werk verzet en zal het opgetuigde managementsysteem volgen om volop conform ISO27001 te blijven werken.

Belangrijk om te weten is dat ook onze dienstverlening naar onze klanten is gecertificeerd. De scope van de informatiebeveiligingsbeleid is:

​Informatiebeveiliging gerelateerd aan het leveren van onze service pakketten, het adviseren, verkopen, leveren, implementeren en beheren van ICT-oplossingen en hostingfaciliteiten, alsmede de ondersteuning op het gebied van infrastructuur, werkplek, cloud en security al dan niet met behulp van leveranciers.

Wil je het ISO 27001 certificaat of de Verklaring van Toepasselijkheid inzien of heb je een vraag over onze informatiebeveiliging, neem dan gerust contact op met onze Security Officer, Arjen Brunink.