IT Beheer


Verbeter productiviteit en veiligheid en verlaag risico’s.

Onze kijk op IT beheer

Focus op productiviteit en uiteindelijk meer winst.

Hoe werken wij?

Ons unieke proces garandeert een voorspelbaar resultaat: uw klik met IT.

Rendement

Wat is uw rendement op investeren in professioneel IT beheer?

Onze kijk op IT beheer


Goed beheer van IT helpt u om het maximale rendement te halen uit uw grootste kostenpost. Bij veel bedrijven is dat namelijk het personeel. Doeltreffende IT zorgt ervoor dat uw mensen zo productief mogelijk kunnen werken. Aan de andere kant kosten juist downtime, dataverlies of werknemers die niet overal over de juiste applicaties en data kunnen beschikken een onderneming veel tijd en geld.

Goed IT beheer gaat daarom verder dan het op peil houden van uw IT middelen. Met Selles aan uw zijde streeft u naar meer gemak, hogere productiviteit, minder risico en onder aan de streep: meer winst. 

Waarin onderscheiden wij ons dan?


Het antwoord ligt in het midden.

People & Product

U kent ze wel, de 3 P’s die het succes van een onderneming bepalen: People, Process, Product. In onze branche heeft bijna iedere IT dienstverlener twee van de drie P’s goed voor elkaar. Allemaal hebben wij (minimaal een paar) goede mensen in dienst, en allemaal leveren wij goede producten. Merken als HP, Cisco, Microsoft, Apple, VMWare, Salesforce en Exact zijn immers overal de toonaangevende spelers in het IT landschap. De kwaliteit van People en Product kunt u dankzij bijvoorbeeld klantreferenties dan ook redelijk eenvoudig inschatten. Maar als alle IT bedrijven dan min of meer op elkaar lijken, hoe onderscheiden wij ons dan van de rest? En hoe weet u dat wij het inderdaad anders doen, met beter resultaat tot gevolg?

Process

Juist, het is die derde P van ‘Process’. Wij hebben al onze best-practices, IT kennis en ervaring gedocumenteerd in één centraal kwaliteitsdocument: dé gouden standaard voor optimaal resultaat. Maximale beschikbaarheid, productiviteit, veiligheid van data en minimale kans op storingen en dataverlies. Al onze klanten worden periodiek en objectief ‘gemeten’ aan deze standaard. Wij rapporteren vervolgens de impact hiervan op de business met betrekking tot risico’s en kansen. Zo garanderen wij dat onze klanten altijd optimaal van hun IT gebruik maken, dat ze veilig zijn, altijd inzicht hebben in de risico’s en weten welk budget nodig is om gewenste verbeteringen aan te brengen. Goede mensen zijn belangrijk, maar ons proces garandeert een goed en voorspelbaar resultaat.

Wij focussen ons op resultaat


Lagere downtime

Downtime, disfunctioneren en dataverlies kosten bedrijven veel geld. Ons beheerproces verlaagt risico’s op verstoringen en beschermt uw investering in mensen en apparatuur. Ook laten wij de zwakke punten zien en adviseren wij over gestructureerde investeringen in IT.

Minder incidenten

Verstoringen van de normale gang van zaken kosten tijd en ergernis. De effectiviteit en de productiviteit gaan omlaag. Onze best-practice is daarom speciaal ontwikkeld om (risico’s op) storingen te minimaliseren. Dit verbetert de resultaten van onze klanten aantoonbaar!

Hogere productiviteit

Met de juiste tools, kennis en ondersteuning stelt IT medewerkers in staat om efficiënt te werken. IT kost vooral geld wanneer het niet werkt en de productiviteit omlaag gaat. Investeren in goed beheer, training en support betaalt zich dan ook ruimschoots terug.

Meer rendement

U wilt natuurlijk het maximale rendement uit uw investering in mensen en middelen halen. Wij helpen u daarbij. Wij brengen de zwakke punten binnen uw IT omgeving in kaart en stellen u in staat om gericht te investeren, daar waar dat het meeste oplevert.

Hoe krijgt u gegarandeerd betere resultaten uit uw IT?


Leer van onze unieke kijk op IT investeringen en resultaten.

  • Bel ons gerust op 038 38 57 57 9 voor een vrijblijvend gesprek.
  • Stuur een e-mail naar [email protected]
  • Gebruik het formulier en wij bellen u zo snel mogelijk.
  • Wij helpen u graag.

Contact formulier


Succesvol groeien met IT


Wij helpen u productiever werken met leerzame artikelen uit onze blog.

it beheer msp

5 voordelen van een abonnement bij een Managed Services Provider

5 voordelen van een abonnement bij een Managed Services ProviderHet regelen van het dagelijkse reilen en zeilen van de…


IT-beheer uitbesteden

IT-beheer uitbestedenVeel mkb-bedrijven kampen met een tijd- en geldtekort. Een Managed Services Provider, die IT-beheer…


avg

AVG: 4 misvattingen

AVG: 4 misvattingenDe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) gaat in mei 2018 van kracht. Hoewel de tijd begint te…


Naar onze blog