VAMO

VAMO – Wat is het en waarom

VAMO staat voor Vast & Mobiel integratie. Met andere woorden: het telefoonverkeer over uw vaste telefoon gaat ook over uw mobiele telefoon. Als u met uw mobiele telefoon belt, dan belt u met uw vaste nummer naar buiten.

Waarom Vast & Mobiel integratie?

Tegenwoordig is een vaste werkplek niet meer vanzelfsprekend. We werken steeds meer vanaf een flexibele werkplek, thuis of onderweg. Deze nieuwe manier van werken vraagt om creatieve oplossingen. Efficiënt werken met collega’s en bereikbaarheid worden steeds belangrijker.

Door vaste telefonie te integreren met mobiele telefonie ervaart u alle gemakken van vaste telefonie op uw mobiel. Hierbij werken de mogelijkheden van de telefoon op kantoor ook op uw mobiele telefoon, zoals doorverbinden, andere gesprekken beantwoorden en doorschakelen van inkomende gesprekken. Alle functies die u op uw vaste telefoon kunt doen, werken ook op uw mobiele telefoon.

Door het combineren van vaste- en mobiele aansluiting wordt uw bereikbaarheid vergroot, van uw medewerkers en van uw kantoor. De beller weet niet of de persoon op kantoor of onderweg is, hij krijgt u simpelweg altijd aan de lijn. De (potentiële) klant belt één nummer en krijgt u altijd aan de telefoon. U bespaart hiermee ook nog eens kostbare doorschakelkosten, dat is de eerste winst!

Maar dat is nog niet alles!

Met VAMO kan de beschikbaarheid aangepast worden weergeven, als u bijvoorbeeld in gesprek bent of in een vergadering zit. Ook kan door middel van een slimme koppeling met de Outlook agenda automatisch aangeven worden of u bezet bent.

De voordelen op een rijtje:

  • Op 1 nummer bereikbaar: vast en mobiel
  • Gemak van de telefooncentrale op uw mobiele telefoon
  • Automatisch aangeven wanneer u in een vergadering zit
  • Eén voicemail voor uw mobiele telefoon en vaste telefoon

Wilt u meer weten? Bel gerust, wij helpen u graag.

Meer informatie